Bericht versturen
China Synchroon Systeem fabrikant

Nadruk bij het verstrekken van oplossingen voor openlucht digitale media en LEIDENE industriële toepassingen

Download & Nieuws

March 14, 2022

SDK-DOWNLOAD

SDK voor Android-gebaseerde controller

Sysolution SDK past bij de Android-controller Y08, Y12, Y50, Y60, Y70, M60, M70, M80, L10, L20.

Om de op maat gemaakte ontwikkelingsoplossingen van de sysolution controller te begrijpen, laten we de bestaande sysolution applicaties in de controller vooraf kennen.

Ten eerste bevat de sysolution controller 4 kerntoepassingen:

cardsystem: dit is de kerntoepassing, het is de basis van alle onderliggende functies, zoals het aan/uitzetten van het scherm of het instellen van de helderheid enzovoort.

conn: dit is de communicatiefunctie, houdt de communicatie tussen controller en webportaal
xixunplayer:spelerfunctie, voor het weergeven van alle inhoud.

update:updatefunctie voor kerntoepassingen.


(1) APK-oplossing: rechtstreeks ontwikkelen van APK van derden, dit is de meest flexibele oplossing, wat betekent dat de klant zijn eigen APK kan ontwikkelen en in xixun controller kan draaien, zonder xixunplayer te hoeven gebruiken.Het bedrijf van xixun zal het jar pakket leveren om functies te bellen zoals het aanpassen van de helderheid.. terwijl voor de communicatie, klant kan kiezen om te communiceren met eigen server. moet xixunplayer te verwijderen vooraf dan installeren eigen APK.


(2) Realtime-oplossing: Alle controllers moeten via internet toegang hebben tot realtimeServer (op basis van nodejs)Terwijl het websysteem van de klant of andere software kan Post gespecificeerde formaatgegevens via http-protocollen naar realtimeServer om weer te gevenAlle soorten interfaces zijn ingekapseld, klaar, de klant kan rechtstreeks bellen.


(3) Websocket-oplossing: de klant moet een eigen server ontwikkelen, waarbij gebruik wordt gemaakt van wss-protocollen om de communicatie tussen controller en server te bewaren, maar met dezelfde interfaces als het ledaips2.0-platform,Dit betekent dat de ledetips moeten worden vervangen..0 protal in de jouwe.


(4)Gateway LAN TCP-oplossing: dit is een snelle ontwikkelingsoplossing, waarbij de controller aan de serverzijde wordt gebruikt, waarbij een asynchronisme-socket wordt gebruikt; er is geen opdrachtantwoord tijdens het verzenden van het bestand,alleen een antwoord ontvangen van de controller voor en na het verzenden van het bestand; met behulp van LEDOK express USB-afspelen functie om het programma te exporteren en vervolgens verzenden naar de controller via TCP manier om weer te geven.


Klik op deze link om Sysolution SDK te downloadenDe Commissie:Het is de bedoeling dat de Commissie in de loop van de loop van de loop van het jaar de volgende maatregelen zal nemen om de veiligheid van de installaties te waarborgen:

 

 download de SDK rechtstreeks van : Het is de eerste keer dat een van de volgende onderdelen wordt gebruikt:


Video tutorial voor Realtime server:

RealTimeServer-omgeving instellen

https://ledok.cn/download/realtime%E8%A7%86%E9%A2%91%E6%95%99%E7%A8%8B/RealTimeServer%20environment%20setup.mp4

 

RealTimeServer Stuur programma instructie handleiding:

https://ledok.cn/download/realtime%E8%A7%86%E9%A2%91%E6%95%99%E7%A8%8B/RealTime%20Send%20programma%20instructie.mp4

Contactgegevens